Gå till innehåll
Dukning i restaurang.

Bad & Bio

Allt ingår i en Påsklovsbiljett!

Upplev Magin med Lindesbergs Bios Exklusiva "Bad och Bio" Paket!

Dyk in i en värld av film och avkoppling under påsken med vårt otroliga erbjudande! I samarbete med Badhuset energikällan kan ni köpa vårt återkommande "Bad och Bio"-paket, en perfekt kombination av kultur och avslappning.

Filmfantasi och Smakrik Snack: För endast 160 kr får du en biljett till en av våra spännande filmer värda 90 kr och en liten popcorn för att förgylla din filmupplevelse. Välj bland vårt breda utbud och förlora dig i filmens underbara värld!

Plaska in i Nöjesvärlden: Efter filmen väntar äventyr i Badhuset energikällans lekfulla pooler. Vare sig det är plaskande lek eller glada simturer, ingår entrén till badhuset i detta paket. Det är den perfekta platsen för barn att bränna av energi och ha roligt!

Söta Avslut: Avrunda din upplevelse med en läcker italiensk glass. Det är den perfekta svalkande behandlingen efter din tid i vattnet eller din filmupplevelse.

Fantastiskt Värde: Allt detta för bara 160 kr! Med ett ordinarie pris på 225 kr ger vårt "Bad och Bio"-paket en oförglömlig upplevelse till ett oslagbart pris.

Tidsbegränsat Erbjudande: Biljetter är tillgängliga mellan 29 mars och 7 april. Missa inte chansen att skämma bort dig själv eller dina nära och kära med denna unika upplevelse.

Gör din påsk extra speciell med Lindesbergs Bios "Bad och Bio"-paket. Köp din biljett idag och var beredd på en fantastisk kombination av film, avkoppling och söt njutning!

Biljetten finns att köpa redan nu på Lindesbergs Bio & Energikällan. Det går såklart bra att besöka biografen en dag och energikällan en annan!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
22 mars 2024